Varför Behandling Av Snarkning är Viktigt?

Snarkning är vanligtvis förbisett som ett allvarligt hälsoproblem, men behandling i hemmet kan hjälpa. Medicinsk behandling kan erbjudas om dessa inte fungerar. Snarkning kan vara ett tecken på något allvarligare som pågår i din kropp. Det är viktigt att få behandling snarkning om den blir störande eller uppvisar andra symtom. Under dagen är vävnaderna i halsen och de övre luftvägarna öppna och luften kommer snabbt in i lungorna för de flesta människor. Under sömnen slappnar tungan och de mjuka vävnaderna av. Det kan leda till att luftvägarna delvis blockeras. Snarkning uppstår när luftflödet genom luftvägarna möter motstånd, vilket resulterar i vibrationer.
Flera saker, bland annat:

-Rökning eller alkoholkonsumtion när du använder depressiva medel eller andra muskelavslappnande medel.

-Att sova på ryggen kan orsaka trängsel på grund av förkylning eller allergi, liksom avvikande septum och andra strukturella problem.

-att vara en medelålders kvinna som är gravid

-Ärftliga faktorer påverkar strukturen i munnen och halsen.

Snarkning är vanligare i medelåldern, medan män över 70 år är mindre benägna att snarka än yngre män.

Enligt en studie är det vanligare att snarkare lider av fetma, stress och låga nivåer av högdensitetslipoprotein eller “gott” kolesterol. Allt sammantaget ger en högre risk för hjärt- och kärlsjukdomar. Å andra sidan är experterna oense om huruvida snarkning är en orsak eller ett symptom på dessa sjukdomar.

Apné (sömnbrist)

Sömnapné kännetecknas av snarkning. När en person lider av denna sjukdom kan det se ut som om han eller hon slutar andas under en kort period när han eller hon sover och sedan gör kvävningsljud eller gaspande ljud.
Det finns två typer av dem: Ett strukturellt hinder orsakar obstruktiv sömnapné. Snarkning är ofta förknippat med denna form av sömnapné. Det centrala nervsystemet som styr andningen orsakar central sömnapné. Snarkning är inte ett symptom på denna form av sömnapné.

En person med sömnapné kan förutom högljudd snarkning även ha följande symtom:

-trötthet dagtid sömnlöshet

-huvudvärk på morgonen

-irritation och svårigheter att fokusera eller komma ihåg saker

-brist på libido eller sexlust

Andra sjukdomar som högt blodtryck, hjärtsvikt, hypotyreos och problem med nervsystemet har kopplats till sömnapné. PerfektDrom har den mest effektiva tekniken för att sluta snarka och återställa din lycka. Så gå till webbplatsen för mer information.

Läs mer: https://dosthana.com/effective-remedies-to-stop-snoring-and-sleep-peacefully/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started